Levertijd

Uw bestelling wordt na betaling in de meeste gevallen nog dezelfde dag verzonden, met uitzondering van zon en feestdagen.

In ieder geval zal  de verzending de dag na ontvangst van uw betaling  verzonden worden. Met uitzondering als deze dag valt op zondag of een feestdag.

Wij kunnen GEEN aansprakelijkheid aanvaarden voor leveringen welke door derden worden verzorgt. Wij kunnen niet garanderen dat leveringen op de eerstvolgende werkdag worden bezorgt indien dit door een externe partij wordt verzorgd. U kunt uw bestelling onder de elders genoemde voorwaarden retourneren.

Bestellingen gratis  afhalen is mogelijk na overleg op ons adres, wel verzoeken wij U van tevoren een datum en tijdstip af te spreken.

Leveringen

Leveringen geschieden in de regel door PostNL. U kunt kiezen voor verzending per gewone post of verzending met een Track en Trace code. Bij verzending via gewone post is Felicias Accessoires niet verantwoordelijk voor het zoekraken van poststukken. Verzending met een Track en Trace code komen voor de verantwoordelijkheid van Felicias Accessoires

Verzendkosten

Bestellingen van € 50,00 of meer verzenden wij geheel gratis naar u. 

Bij elk product heeft U de keuze of u de bestelling met gewone post wilt ontvangen of met een Track en Trace code. Ook ophalen is mogelijk, neemt u vooraf contact met ons op.

Met verzending via de Track en Trace code zullen wij u na verzenden de code via het opgegeven emailadres toezenden.

Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en formaat en de door U gekozen verzendwijze. Deze worden direct vermeld bij uw bestelling

Levering gratis ophalen: 

U kunt uw Bestelling zonder verzendkosten ophalen op het volgende adres:

Felicia van Roon

Hofje van Noblet 28

2926RG Krimpen aan den IJssel

vragen:

Heeft u vragen neem dan contact met ons 

Facebook: Felicia's accessoires

Mail: info@felicias-accessoires.nl

Mobiel: 06-39461694